LANGESUND REVYFESTIVAL 17 - 18.2018

Endelig er det tid for Revyfestival i Langesund!

Sett av datoene 17 og 18 august og ta turen til Langesund for en latterfylt helg, enten det er som deltaker eller publikum. 

Langesund Revyfestival, som er regionfestival for Norsk revy, avvikles 17.- 18. august på Langesunds kjente kulturarena, Wrightegaarden. Her vil det bli rigget med stort festivaltelt hvor det vil være aktivitet fra festivalen åpner fredag kveld.

Lørdag starter vi med opptog gjennom byen og ender opp i festivalteltet hvor alle deltakere vil presentere seg og gi av sitt repetoar. Her går det slag i slag utover dagen til det hele avsluttes med stor revykonkurranse lørdag ettermiddag/kveld.

I år vil vi forsøke å gi et tilbud om revyfaglig påfyll. Mer info om dette kommer.

OBS! Etter tilbakemeldinger vil vi denne gang også tilby et ”nachspiel” for deltakere på lørdag kveld - etter at det offisielle programmet er avsluttet. Mer info kommer.

Siden Langesund Revyfestival er regionfestival for Norsk Revy, vil juryen kåre et nummer som vil få anledning til å delta i NM i revy som arrangeres på Høylandet i Trøndelag 2019. Vi er utrolig stolte over å ha dette på vår Revyfestival. Norsk Revy vil betale for reise og opphold. For mer informasjon om Norsk Revy på Høylandet sjekk: http://revy.no/norsk-revy/

Profesjonelle dommere fra det nasjonale revymiljøet blir engasjert, og i tillegg vil en representant fra Norsk Revy sitte i juryen.

Følg oss på Facebook for mer informasjon! 

 Dette blir en helg med lattergaranti! :)